Over Scoupz.nl

Over Scoupz.nl
Scoupz, is in 2011 gestart en is een volledig onafhankelijke vergelijkingssite waarin jij als bezoeker een volledig overzicht krijgt van verschillende webwinkels welke jouw product online aanbieden.

Onafhankelijk betekend dat wij geen invloed laten uitoefenen door de aangesloten webwinkels op onze zoekresultaten. Jij beslist welke aanbieder jij in het overzicht bovenaan wilt plaatsten. De sortering welke jij kan toepassen is op winkelnaam, beoordeling en uiteraard op prijs. Standaard tonen wij de laagste prijs bovenaan. De getoonde verzendkosten en levertijden worden dagelijks ververst bij het inlezen van alle producten in onze site.

De missie van Scoupz is voor u als consument een betrouwbare en volledig onafhankelijk u van de informatie te voorzien welke u zoekt over een product of aangesloten webwinkel. Onze bezoekers vergelijken net zoals u prijzen en beoordelingen van en over webwinkels.

Beoordelingen
Om de beoordelingen op Scoupz.nl te tonen hebben we rechtstreekse koppelingen met onder andere gerenommeerde partijen als Kiyoh en Trustpilot. De beoordelingen worden van de beide partners iedere 24 uur ingelezen en getoond op onze site.

Account Mijn Scoupz
Wil je het uiterste uit Scoupz halen dan raden we je aan om een account aan te maken. Op deze manier kan je bijvoorbeeld een Prijs Alarm instellen en een verlanglijst samenstellen. Hierdoor heb je direct al jouw favoriete producten op een rij. Als je een prijswekker instelt dan kan je zelf aangeven bij welke prijs je een melding in jouw mailbox wilt ontvangen. Indien er een webwinkel ingestelde de prijs welke jij hebt ingesteld of lager het product aanbied.

Suggesties
Mocht u een suggestie hebben voor Scoupz dan horen wij het graag van uw via ons contact formulier. Wij zijn zeker bereid om uw ideeën te laten verwerken door ons technisch team. Vragen of algemene informatie: Contact

consuWijzer
Twijfel je over de onafhankelijkheid van een webwinkel dan kun je bijvoorbeeld op internet bij consuWijzer meer informatie opvragen door gebruik te maken van de shopscan, meer info hierover vindt je op https://www.consuwijzer.nl/thema/winkelen-op-het-web