Privacy Policy

Welke gegevens verzamelen we.

We willen graag dat u begrijpt welke gegevens we verzamelen en gebruiken. Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Hier volgen de belangrijkste typen gegevens die we verzamelen:

Gebruik van de service

Wanneer u onze service gebruikt (als u bijvoorbeeld een zoekopdracht uitvoert, een pagina bezoekt of naar een van de aanbieders doorklikt), verzamelen we gegevens om onze service te kunnen uitvoeren. Zoals:
 • Producten waarnaar u zoekt
 • Producten die u bekijkt
 • Producten welke u doorverwijzen
 • Advertenties welke u doorverwijzen
 • Apparaatgegevens (Besturing, Browser & versie)
 • IP-adres en cookiegegevens

Producten die u opslaat in uw account

Als u bent ingelogd met uw Mijn Scoupz Account, bewaren en beveiligen we datgene wat u opslaat met onze service. Zoals:
 • Producten in uw favorieten
 • Prijswekkers die u instelt

Zaken die voor u uniek zijn

Wanneer u zich aanmeldt voor een Mijn Scoupz account, bewaren we de basisgegevens die u opgeeft. Wij zullen deze gegevens nooit aan een derde partijen verschaffen of u heeft daar toestemming voor gegeven. Wij hebben geen inzicht in uw wachtwoord, deze staat versleuteld op onze server. De basisgegevens bevatten onder andere:
 • Naam
 • E-mailadres
 • Adres
 • Telefoonnummer

De beveiliging van uw gegevens.

Als uw gegevens niet veilig zijn, zijn deze ook niet privé. Daarom worden onze services als Zoeken en Mijn-Scoupz beschermd.
Dankzij versleuteling blijven uw gegevens tijdens het versturen privé.Versleuteling zorgt voor een hoger beveiligings- en privacyniveau van onze services. Wanneer u een zoekopdracht uitvoert, inlogd op uw account, naar een product doorklikt, worden de gegevens die u genereert uitgewisseld tussen uw apparaat en onze server. Deze gegevens worden onder andere beschermd door HTTPS.

Waar gebruiken we uw gegevens wel voor.

Door acties die u samen met alle andere gebruikers doet en opslaat kunnen wij een gerichter aanbod bepalen op bijvoorbeeld de homepagina, door gegevens op te slaan waar u op onze site bent geweest weten we welke categorieën of producten populair zijn.

Adverteerders campagnes

We laten adverteerders zien hoe de campagne verloopt, maar dat doen we zonder uw persoonlijke gegevens te verstrekken. We tonen bijvoorbeeld alleen hoeveel impressies of doorkliks een product advertentie heeft gehad.

Win acties

Neem je deel aan een van onze win-acties van onze partners dan geef je toestemming om jouw gegevens te delen met hen. De partners hebben de gegevens nodig om in contact met je te komen voor het toesturen van de betreffende prijs welke je hebt gewonnen. Onze win acties lopen zowel over Social Mediakanalen als via directmail.